Loading...

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ & Vinyl Graphics

Turn your truth into a brand

Η μεταξοτυπία προσφέρει τόσο ποιότητα όσο και ποικιλία στο τελικό αποτέλεσμα. Εκτυπώνουμε σε υφάσματα Gildan soft style, heavy cotton σε ωχτάχρομη μηχανή εξαιρετικής ακρίβειας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε υφάσματα και τύπους μελανών ( plastisol, UV glow, waterbased ink ) εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

  • Ποιότητα εκτύπωσης: Η μεταξοτυπία εξακολουθεί να είναι ασύγκριτη όσον αφορά την ποιότητα εκτύπωσης. Είτε πρόκειται για χρώματα spot, ειδικά μελάνια επίδρασης ή φωτογραφική αναπαραγωγή.
  • Μαζικές παραγγελίες: Η μεταξοτυπία είναι ιδανική για μεγάλες παραγγελίες, καθώς το κόστος μειώνεται όσο αυξάνεται η ποσότητα. Η ελάχιστη παραγγελία μεταξοτυπίας εξαρτάται από το σχέδιο και τα χρώματα. Έχουμε προσφορές εκτύπωσης T-shirt για ευκολία παραγγελίας.
  • Ποικιλία τελειωμάτων: Ένας μεγάλος περιορισμός της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να εφαρμοστεί η μελάνη. Στη μεταξοτυπία υπάρχει μια ποικιλία μελανιών ειδικών επιδράσεων και φινιρίσματος που διατίθενται και διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούν να εφαρμοστούν.

Screen Printing Effects : Push your design even further

Τονίστε τα σχέδια σας με οποιοδήποτε από τα μελάνια ειδικών εφέ, Είτε προσθέτετε ρεαλιστικές υφές χρησιμοποιώντας μελάνη υψηλής πυκνότητας είτε δίνοντας στην εικόνα σας αντανακλαστική ποιότητα.
FOILE μεταξοτυπία
FOILE

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές εκτύπωησης, foil, κάνει τα t-shirt σας να ξεχωρίζουν στο πλήθος μιας και δίνει εξτρα λάμψη. Η εκτύπωση γίνεται σε ασημί ή χρυσό.

Χαρακτηριστικά: Πλύσιμο : Στο χέρι (χωρίς πολύ τρίψιμο), στο πλυντήριο 30 βαθμoύς/400 στροφές δεν δείχνει πρόβλημα, μην κάνετε στεγνό καθάρισμα, μην πλένετε με χλωρίνη. Μην σιδερώνετε απ΄ευθείας το τυπωμένο ύφασμα.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεβαφή, εφέ μεταξοτυπίας
DISCOLOR (ΞΕΒΑΦΗ)

DISCOLOR ή ΞΕΒΑΦΗ και όπως λέει το όνομα της χρησιμοποιήτε για να ξεβάψουμε ειδικών προδιαγραφών μπλουζάκια αλλά και για να τα χρωματίσουμε. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχα φωτεινά χρώματα και μαλακή υφή στο ρούχο ενώ καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε στα βαμβακερά υφάσματα. Προσοχή γιατί ξεβάφουν μόνο συγκεκριμένα υφάσματα και επίσης σε κάθε διαφορετικό χρώμα t-shirt έχουμε διαφορετικό χρωματικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά: Τέλεια αντοχή στο πλύσιμο, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδερώνετε απ’ ευθείας στο τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
CRACKLE εφέ μεταξοτυπίας
CRACKLE

CRACKLE όπως ράγισμα. Η τεχνική αυτή μας δίνει το εφέ του ραγίσματος και το συγκεκριμένο σημείο της μπλούζας είναι σκληρό στην υφή και ξερό. Στην τυπωμένη επιφάνεια που θέλουμε τοποθετούμε ειδικά μελάνια όπου μόλις πιεστούν ραγίζουν εύκολα. Χρησιμοποιείται σε ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα 100% βαμβακερά υφάσματα, βαμβακολύκρα, νάπα και κάποια συνθετικά t-shirt ενώ τυπώνεται σε όλες τις αποχρώσεις pantone. Είναι πολύ ωραίος συνδυασμός αυτής της τεχνικής με την τεχνική PUFF.

Χαρακτηριστικά: Πλένετε την μπλούζα στο πλυντήριο ανάποδα στους 30 βαθρμούς/600 στροφές , μην κάνετε στεγνό καθάρισμα, μην πλένετε με χλωρίνη, μην σιδερώσετε απ΄ ευθείας το τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SUEDE εφέ μεταξοτυπίας
SUEDE

Όπως λέει και το όνομα της, αγγλιστί, η υφή που μας δίνει είναι τύπου σουέτ. Τυπώνουμε σε t-shirt ή κομματιαστό ύφασμα, χρησιμοποιώντας ειδικά μελάνια και τεχνική εκτύπωσης για να μας δώσει αυτή την ιδιαίτερη τύπου σουέτ υφή στο σχέδιό μας. Ανάλογα με την ποσότητα του μελανιού στο τύπωμα και στον πολυμερισμό (θερμοκρασία στον φούρνο) εξαρτάται και το αποτέλεσμα της υφής του τυπώματος. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται σε 100% βαμβακερά υφάσματα και σε ορισμένα συνθετικά. Tip: Κατά προτίμηση δίνουμε στο σχέδιο ένα εφέ ενώ τα υπόλοιπα χρώματα τα αφήνουμε απλά. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται καλύτερα το εφέ.

Χαρακτηριστικά: Πλένετε ανάποδα την μπλούζα στους 30 βαθμούς/ 600 στροφές το πλυντήριο, μην κάνετε στεγνό καθάρισμα, μην πλένετε με χλωρίνη, μην σιδερώσετε απ΄ ευθείας το τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FOIL PUFF εφέ μεταξοτυπίας
FOIL PUFF

Άλλη μια τεχνική σαν καθρέπτης, όπως το απλό foil, μόνο που τώρα είναι 3D σε ενιαία ή επιλεγμένη ανάγλυφη επιφάνεια. Τυπώνουμε αυτή την τεχνική σε ασημί ή χρυσό. Tip: Ενδείκνυται για βαμβακερά t-shirt σκούρα ή ανοιχτόχρωμα και χρησιμοποιείται σε πλακάτα ή γραμμικά σχέδια.

Χαρακτηριστικά: Προτιμάται πλύσιμο στο χέρι (χωρίς πολύ τρίψιμο) αλλά και στο πλυντήριο σε θερμοκρασία 30 βαθμών / 400 στροφές δεν δείχνει πρόβλημα. Μην κάνετε στεγνό καθάρισμα, μην πλένετε με χλωρίνη και μην σιδερώνετε απ΄ευθείας το τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PUFF εφέ μεταξοτυπίας
PUFF

Η τεχνική PUFF δίνει μία υφή διόγκωσης του μελανιού. Χρησιμοποιούμε σε ένα από τα χρώματα του σχεδίου αυτή την τεχνική σε όλα τα pantone ενώ τα υπόλοιπα με απλά μελάνια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Tip: Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο σε 100% βαμβακερά υφάσματα, είτε ανοιχτόχρωμα είτε σκούρα t-shirt.

Χαρακτηριστικά: Πλένετε ανάποδα το εκτυπωμένο μπλουζάκι, στους 30 βαθμούς / 600 στροφές. Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα, η χλωρίνη και σίδερο απ΄ ευθείας στο τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
EMBOSSED SCULPTURE εφέ μεταξοτυπίας
EMBOSSED SCULPTURE

Στην τεχνική αυτή δίνουμε 3d αισθητική στο τύπωμα του t-shirt με αναγλυφη επιφάνεια υψηλής ευκρίνειας. Το αποτέλεσμα είναι ανθεκτικό, ελαστικό και ιδιαίτερο. Tip: Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο σε ανοιχτόχρωμα και σκούρα υφάσματα, ενώ τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι 100% βαμβακερά, lycra, napa και denim t-shirt.

Χαρακτηριστικά: Πλένετε ανάποδα το εκτυπωμένο μπλουζάκι στους 30 βαθμούς / 600 στροφές, μην κάνετε στεγνό καθάρισμα, μην πλένετε με χλωρίνη και μην σιδερώσετε απ΄ ευθείας το τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FLOCK εφέ μεταξοτυπίας
FLOCK

Flock όπως Φλόκος. Τυπώνουμε σε t-shirt ή κομματιαστό ύφασμα, χρησιμοποιώντας ειδικά μελάνια και τεχνική εκτύπωσης για να δώσει ιδιαίτερη υφή στο σχέδιό, που μοιάζουν με φλόκο. Ανάλογα με την ποσότητα του μελανιού στο τύπωμα και στον πολυμερισμό (θερμοκρασία στον φούρνο) εξαρτάται και το αποτέλεσμα της υφής του τυπώματος. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται σε 100% βαμβακερά μπλουζάκια και σε ορισμένα συνθετικά. Tip: Κατά προτίμηση δίνουμε στο σχέδιο ένα εφέ ενώ τα υπόλοιπα χρώματα τα αφήνουμε απλά. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται καλύτερα το εφέ.

Χαρακτηριστικά: Πλένετε ανάποδα στους 30 βαθμούς / 600 στροφές, μην κάνετε στεγνό καθάρισμα, μην πλένετε με χλωρίνη και μην σιδερώσετε απ΄ ευθείας το τυπωμένο ύφασμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mια καλή απόφαση βασίζεται στη γνώση και όχι στους αριθμούς.

ΠΛΑΤΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

PRINT

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Επαγγελματικές κάρτες, προσκλήσεις, with compliments, digital και offset εκτύπωση, σε ειδικό χαρτί με περίεργα κοπτικά και διάφορα effects.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επιστολόχαρτα, φάκελοι αλληλογραφίας, folder, μπλοκ σημειώσεων ή συνταγολόγιο, ετικέτες...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Ότι κι αν χρειάζεστε για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ σας, από τα βασικά είδη, όπως μενού ή σουπλά έως door hangers, καταλόγους ή banners και displays εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να εκτυπώσετε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΒΙΒΛΙΑ

Μονόχρωμο ή τετράχρωμο περιεχόμενο; Κλασσικό ή ένα διαφοροποιημένο σχήμα; Μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο; Ότι κι αν έχετε σχεδιάσει, στην Printing Solutions, η απαιτητική διαδικασία εκτύπωσης βιβλίων μετατρέπεται σε απλή υπόθεση! Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και της αγοράς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ - EXTRA LARGE PRINT

Στην Printing Solutions προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διοργάνωση ενός συνεδρίου. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από την κατασκευή ενός απλού roller banner και την κατασκευή όλης της δομής και των σκηνικών και φθάνουν έως την εκτύπωση των απαραίτητων φυλλαδίων, δειγμάτων προϊόντων και προωθητικών δώρων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ * ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ