Loading...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ - Extra large Print

Stand out

Στους συνεδριακούς χώρους η παρουσία μια εταιρίας παίζει σημαντικό ρόλο μιας και δημιουργεί τις προδιαγραφές της εικόνας της με την πρώτη ματιά. Υψηλές προδιαγραφές και ποιότητα δίνουν μια εξαιρετική παρουσία και αξέχαστη εντύπωση στους επισκέπτες. Από ένα απλό σταντ με ποιοτικά υλικά μέχρι και εκτύπωση μεγάλου μεγέθους μπορούν να προκαλέσουν τα βλέμματα και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα σας. Στην Printing Solutions προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διοργάνωση ενός συνεδρίου έξω από τα καθιερωμένα.

Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από την κατασκευή ενός απλού roller banner και την κατασκευή όλης της δομής και των σκηνικών και φθάνουν έως την εκτύπωση των απαραίτητων φυλλαδίων, δειγμάτων προϊόντων και προωθητικών δώρων. Όλες οι επιφάνειες επενδύονται και καλύπτονται με την εικαστική σας προσέγγιση δίνοντας κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα και διαμορφώνοντας τη σήμανση σε ένα πληροφοριακό και προβολικό σημείο. Οι σχεδιαστικές μας προσεγγίσεις διαφοροποιούνται κάθε φορά στον βαθμό που μας επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος εγκατάστασης.

Stands

Τα Stands είναι το ιδανικό μέσο προβολής και προώθησης σε παρουσιάσεις, σεμινάρια, ημερίδες, εκθέσεις ή ακόμη και ως σήμανση. Στις επιφάνειες τους μπορείτε να περάσετε το μήνυμα σας, χρησιμοποιώντας εικαστικά στοιχεία με διάφορες χρωματικές επιλογές βάση της εταιρικής σας ταυτότητας αλλά και του θέματος που θέλετε να προβάλλετε.

Promotional materials

Στην Printing Solutions σας προσφέρουμε πολλές και ξεχωριστές λύσεις με επιχειρηματικά δώρα που ξεχωρίζουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είτε για το λανσάρισμα ενός προϊόντος, σε μία εκδήλωση, σε εκθέσεις ή ακόμη και σε συναντήσεις πωλητών με πελάτες και συνεργάτες. Η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες εγγυάται το αποτέλεσμα.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Η ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητα βινυλίου έχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής χρωματιστών αυτοκόλλητων σε διάφορα σχήματα και μεγέθη είτε ακόμα και αμμοβολή (sandblast sticker) στα οποία μπορούμε αν θέλουμε να εφαρμόσουμε και ψηφιακή εκτύπωση. Μπορούμε να καλύψουμε μεγάλες επιφάνειες υαλοπινάκων κτηρίων είτε καθολικά είτε εν μέρη. Όπως στο διάτρητο μουσαμά (mesh) έτσι και στο διάτρητο βινύλιο (mesh) επιτυγχάνουμε σκίαση μέχρι και 40% μόνο που εδώ δεν χρειαζόμαστε μεταλλική κατασκευή για να αναρτηθεί. Επίσης, δεν έχουμε κανένα περιορισμό στα μέτρα κάλυψης αναφορικά με την ψηφιακή εκτύπωση. Στην Printing Solutions η μελέτη και μέτρηση γίνεται ενδελεχώς ανά τεμάχιο για να πετύχουμε το μέγιστο ποιοτικά και σε ακρίβεια αποτέλεσμα στην εκτύπωση. Όλα τα αυτοκόλλητα επιδέχονται πλαστικοποίηση UV, παρατείνοντας σημαντικά το χρόνο ζωής τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

PRINT

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Επαγγελματικές κάρτες, προσκλήσεις, with compliments, digital και offset εκτύπωση, σε ειδικό χαρτί με περίεργα κοπτικά και διάφορα effects.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επιστολόχαρτα, φάκελοι αλληλογραφίας, folder, μπλοκ σημειώσεων ή συνταγολόγιο, ετικέτες...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Ότι κι αν χρειάζεστε για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ σας, από τα βασικά είδη, όπως μενού ή σουπλά έως door hangers, καταλόγους ή banners και displays εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να εκτυπώσετε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΒΙΒΛΙΑ

Μονόχρωμο ή τετράχρωμο περιεχόμενο; Κλασσικό ή ένα διαφοροποιημένο σχήμα; Μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο; Ότι κι αν έχετε σχεδιάσει, στην Printing Solutions, η απαιτητική διαδικασία εκτύπωσης βιβλίων μετατρέπεται σε απλή υπόθεση! Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και της αγοράς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ & VINYL GRAPHICS

Η μεταξοτυπία προσφέρει τόσο ποιότητα όσο και ποικιλία στο τελικό αποτέλεσμα. Εκτυπώνουμε σε υφάσματα Gildan soft style, heavy cotton σε ωχτάχρομη μηχανή εξαιρετικής ακρίβειας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε υφάσματα και τύπους μελανών ( plastisol, UV glow, waterbased ink ) εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ * ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ