Loading...

ΕΣΤΙΑΣΗ

ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Ότι κι αν χρειάζεστε για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ σας, από μενού ή σουπλά έως door hangers, καταλόγους ή banners και displays εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να εκτυπώσετε.
Επιτραπέζιο stand
ΣΗΜΑΝΣΗ
Προσφέρουμε λύσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και πολλά ακόμη. Μπορούμε να κατασκευάσουμε διαφόρων τύπων χάρτινες ή μη κατασκευές για διάφορες εφαρμογές όπως αυτοστήρικτες σημάνσεις ή επιδαπέδια σταντ σε πληθώρα υλικών όπως pvc, χαρτί, plexiglass. Αποτελούν ιδανική προβολή για κάθε είδους προωθητική ενέργεια.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουπλά
ΣΟΥΠΛΑ
Σκεφτείτε δημιουργικά και χρησιμοποιείστε σουπλά για να προσφέρετε ευχάριστες εκπλήξεις στους πελάτες σας, να τους δώσετε χρήσιμες πληροφορίες ή ακόμη και την ευκαιρία για παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε για εξατομίκευση των μηνυμάτων σας με την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων σε digital press.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσάντες
ΤΣΑΝΤΕΣ
Είτε πρόκειται για τσάντες προϊόντων, ή για τσάντες δώρων ή ακόμη και για τσάντες συνεδρίων και εκθέσεων το μήνυμά σας διαδίδεται γρήγορα και εύκολα. Από μία απλή χάρτινη τσάντα με χούφτα ή με σχοινάκια, έως τις πλαστικοποιημένες τσάντες μεγάλου μεγέθους. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει offset ή μεταξοτυπία. .
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Folder
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Στην Printing Solutions έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε τους καταλόγους σας, με τις προδιαγραφές και την ποσότητα που εσείς επιλέγετε! Μερικά παραδείγματα είναι παραγωγή ένθετων και σελιδοδεικτών, παραγωγή ειδικής χάρτινης συσκευασίας με τα χαρακτηριστικά της έκδοσης, βιβλιοδεσία διπλής καρφίτσας, σπιράλ, σε ντοσιέ ή κολλητό ράχης.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΑΣΕΡ
ΠΟΛΥΠΤΥΧΑ
Μεγάλη ποικιλία επιλογών στο δίπλωμα μπορείτε να βρείτε στην Printing Solutions, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα μορφών, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ανάλογα με το έντυπο που θέλετε τελικά να αποκτήσετε. Περιορισμοί δεν υπάρχουν αλλά η τελική μορφή εξαρτάται από τον όγκο των πληροφοριών, το δημιουργικό και την επιλογή του σχήματος. Τα πιο γνωστά είδη είναι τα δίπτυχα, τρίπτυχα, τρίπτυχο τύπου ζικ ζακ, τετράπτυχο, τετράπτυχο τύπου ζικ ζακ, ακορντεόν και Ζ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαγγελματικές Κάρτες
Packaging
Στη Printing Solutions οι επιχειρήσεις βρίσκουν τον κατάλληλο προμηθευτή για τη συσκευασία των προϊόντων τους. 'Ο,τι είδους, τύπου και μεγέθους επιχείρηση και αν έχετε στον κλάδο της εστίασης δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς συσκευασίες που είναι κατάλληλες για τα προϊόντα σας.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

PRINT

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Επαγγελματικές κάρτες, προσκλήσεις, with compliments, digital και offset εκτύπωση, σε ειδικό χαρτί με περίεργα κοπτικά και διάφορα effects.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επιστολόχαρτα, φάκελοι αλληλογραφίας, folder, μπλοκ σημειώσεων ή συνταγολόγιο, ετικέτες...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΒΙΒΛΙΑ

Μονόχρωμο ή τετράχρωμο περιεχόμενο; Κλασσικό ή ένα διαφοροποιημένο σχήμα; Μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο; Ότι κι αν έχετε σχεδιάσει, στην Printing Solutions, η απαιτητική διαδικασία εκτύπωσης βιβλίων μετατρέπεται σε απλή υπόθεση! Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και της αγοράς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ - EXTRA LARGE PRINT

Στην Printing Solutions προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διοργάνωση ενός συνεδρίου. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από την κατασκευή ενός απλού roller banner και την κατασκευή όλης της δομής και των σκηνικών και φθάνουν έως την εκτύπωση των απαραίτητων φυλλαδίων, δειγμάτων προϊόντων και προωθητικών δώρων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ & VINYL GRAPHICS

Η μεταξοτυπία προσφέρει τόσο ποιότητα όσο και ποικιλία στο τελικό αποτέλεσμα. Εκτυπώνουμε σε υφάσματα Gildan soft style, heavy cotton σε ωχτάχρομη μηχανή εξαιρετικής ακρίβειας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε υφάσματα και τύπους μελανών ( plastisol, UV glow, waterbased ink ) εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ * ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ